Lunchmeny V.21

Måndag

Panerad kummel med kall örtsås, citronbit och potatismos

**

Ytterfilé av rapsgris med rostad plugg, skysås & chilimajjo

Tisdag

Hoki med fetaost, marinerade tomater och dilloliver

**

Kycklinglårfile med pasta, parmesan, vitlök, chili och smör

Onsdag

Alaska pollock med savoykål i rostad vitlöksås

**

Pannbiff med löksky, stekt potatis och rårörda lingon

Torsdag

Fiskgryta med sparris, färskpotatis och aioli

**
Biffwok med äggnudlar, knapriga grönsaker, korianderdressing

Fredag

Ört & vitlöksmarinerad torsk med dillstompad potatis

**

Helstekt rostbiff med dijon & kapris i krämig potatissallad

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning