Lunchmeny V.21
Måndag
Panerad kummel med kall örtsås, citronbit och potatismos
**
Ytterfilé av rapsgris med rostad plugg, skysås & chilimajjo
Tisdag
Hoki med fetaost, marinerade tomater och dilloliver
**
Kycklinglårfile med pasta, parmesan, vitlök, chili och smör
Onsdag
Alaska pollock med savoykål i rostad vitlöksås
**
Pannbiff med löksky, stekt potatis och rårörda lingon
Torsdag
Fiskgryta med sparris, färskpotatis och aioli
**
Biffwok med äggnudlar, knapriga grönsaker, korianderdressing
Fredag
Ört & vitlöksmarinerad torsk med dillstompad potatis
**
Helstekt rostbiff med dijon & kapris i krämig potatissallad
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning