Lunchmeny V.21
Måndag
Tempurabakad torsk, citron & vitlöksmajjo samt rostad plugg
**
Mejramskorv med potatis och surkålspuré samt timjansky
Tisdag
Ugnsbakad sejfilé med grön curry och frästa grönsaker
**
Majskycklingbröst med rucolaolja & parmesan samt
Onsdag
Lättrimmad kolja med kokt potatis och norrländsk örtsås
**
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingonsylt
Torsdag
Tomat & chilibakad långafilé med tandoorisås och gröna ärtor
**
Kalvgyta med rotsaker, saltgurka och svartvinbärsgelé
Fredag
Fiskgryta med vitlök, saffran och grönsaker, aioli och kokt plugg
**
Pulled pork med barbequesås, avokadokräm och rostad potatis
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning