Lunchmeny V.21    

 

Måndag

Tempurabakad torsk, citron & vitlöksmajjo samt rostad plugg

**

Mejramskorv med potatis och surkålspuré samt timjansky

 

 

Tisdag

Ugnsbakad sejfilé med grön curry och frästa grönsaker

**

Majskycklingbröst med rucolaolja & parmesan samt

 

  

Onsdag

Lättrimmad kolja med kokt potatis och norrländsk örtsås

**

Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingonsylt

 

 

Torsdag

Tomat & chilibakad långafilé med tandoorisås och gröna ärtor

**

Kalvgyta med rotsaker, saltgurka och svartvinbärsgelé

 

 

Fredag

Fiskgryta med vitlök, saffran och grönsaker, aioli och kokt plugg

**

Pulled pork med barbequesås, avokadokräm och rostad potatis

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning