Lunchmeny V.21

 

Måndag

Tempurapanerad torskfilé med citronmajonäs & dill

**

Urbenad kycklinglårfilé med garbanzobönor, spenat & tomatragu

Tisdag

Ugnshalstrad Uerfilé med tomat & musselsås samt kokt färskpotatis

**

Biffwok med ostronsås, koriander & grönsaker

 

Onsdag

Pocherad sejfilé med vitvinssås, örter & primörer

**

Biff Lindström med sky & persiljesmör

 

Torsdag

Fiskgratäng med stenbitsrom, sticklök & potatispuré

**

Ugnsbrässerad kalkon med svampsås & persiljestekt potatis

 

                                        Fredag

Lax i bit med klyftade rödbetor & brynt smör

**

Helstekt fransyska med rödvinssky & bearnaisesås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning