Lunchmeny V.21
Måndag
Tempurapanerad torskfilé med citronmajonäs & dill
**
Urbenad kycklinglårfilé med garbanzobönor, spenat & tomatragu
Tisdag
Ugnshalstrad Uerfilé med tomat & musselsås samt kokt färskpotatis
**
Biffwok med ostronsås, koriander & grönsaker
Onsdag
Pocherad sejfilé med vitvinssås, örter & primörer
**
Biff Lindström med sky & persiljesmör
Torsdag
Fiskgratäng med stenbitsrom, sticklök & potatispuré
**
Ugnsbrässerad kalkon med svampsås & persiljestekt potatis
Fredag
Lax i bit med klyftade rödbetor & brynt smör
**
Helstekt fransyska med rödvinssky & bearnaisesås
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning