Lunchmeny v.21

Måndag
Fransk korv med rödvinssky & fransk potatissallad
**
Panerad Alaskan Polloc med curryremoulad & kokt färskpotatis
Tisdag
Kyckling ”Coq au vin” serveras med potatis puré
**
Asiatisk fisk & skaldjursgryta med koriander
Onsdag
Färsbiffar med vitlök & soltorkad tomatsky samt rostad potatis
**
Ugnsbakad sejfilé med stuvade gulbetor & kokt färskpotatis
Torsdag
Bräckt rimmad oxbringa med lök & stekt potatis samt persilja
**
Torskfilé med sparris/vitvinssås & örtpotatis
Fredag
Helstekt fransyska med bearnaise & timjansrostad plugg
**
Inkokt lax i bit med dill-majjo & färskpotatis

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning