Lunchmeny V.20

 

Måndag

Örtpanerad sejfile med kall ägg & persiljesås

**

Varm biff och limesallad med koriander, holy basil och chili

 

Tisdag

Pocherad flundra med krämig skaldjurssås och kokplugg

**

Köttfärslimpa med gräslöksstomp och kantarellsås

 

Onsdag

Stekt strömming med anjovissmör och färska örter

**

Mustig gryta med bacon , syltlök och rotfrukter

 

Torsdag

Gratinerad fisk i ugn med spenat, broccoli och lagrad ost

**

Stekt rimmat fläsk med löksås och färskpotatis

 

 Fredag

Chilimarinerad lax i bit med avocadosalsa och ingerfära

**

Rosa stekt oxinnanlår med bearnaise alt bbq sås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning