Lunchmeny V.20

V20

Måndag
Ångad fiskfile med ägg och persiljasås serveras med kokt potatis
Krispstekt kyckling med söt chili dipp och fried rice
Veckans husman: Isterband serveras med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Tikka masala
Tisdag
Ungstekt sej med rostade rödbetor, kapris , brynt smör och kokt potatis
Rimmat sidfläsk med raggmunkar, bruna bönor, löksås & rårörda lingon
Veckans husman: Isterband serveras med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Tacogryta  

Onsdag
Tomat & saffransbakad fiskfilé med rostad vitlöksmajjo & rispilaff
Cevapicci med rödlök, ajvar och gräddfil serveras med  råstekt potatis
Veckans husman: Isterband serveras med stuvad potatis & rödbetor

Veg:  Cajungryta med ananas & kokos

Torsdag

Kräftans sopp och pannkaksbuffé
Ångad kolja med citronsås och färsk potatis

 Fläskfilé ”couer de provencale” med vitlökssmör och vitlöksstekt potatis
 Veckans husman: Isterband serveras med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Rostad rotfruktsgryta

Fredag
Lök & pankostekt fiskfilé med sauce verte och kokt potatis
Helstekt kalv med balsamsky, svampkompott och potatispuré
Veckans husman: Isterband serveras med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Tomat & svampgryta