Lunchmeny V.20
Måndag
Panerad flundra med remouladsås, citronbit och kokt potatis
**
Lammsalsiccia med surkål, rosmarinsky och stompad potatis
Tisdag
Stekt strömming med skirat smör, citron, gräddfil och rödlök
**
Grönpeppargryta med strimlad fransyska, minilök & potatismos
Onsdag
Ugnsbakad bleka med dragonsenapssås och rostade rotsaker
**
Kycklinggryta med chili, ingefära, vitlök och koriander samt ris
Torsdag
Sejfilé med teriyakisås & basmatiris
**
Ärtsoppa med fläsk & senap
**
Pannkakor med sylt & grädde
Fredag
Fiskgryta med saffran och vitlök samt grönsaker & kokt plugg
**
Texas hot chili med tomatsalsa och gräddfil samt riven ost
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning