Lunchmeny V.20

 

Måndag

Panerad flundra med remouladsås, citronbit och kokt potatis

**

Lammsalsiccia med surkål, rosmarinsky och stompad potatis

 

Tisdag

Stekt strömming med skirat smör, citron, gräddfil och rödlök

**

Grönpeppargryta med strimlad fransyska, minilök & potatismos

 

Onsdag

Ugnsbakad bleka med dragonsenapssås och rostade rotsaker

**

Kycklinggryta med chili, ingefära, vitlök och koriander samt ris

 

Torsdag

Sejfilé med teriyakisås & basmatiris

**

Ärtsoppa med fläsk & senap

**

Pannkakor med sylt & grädde

 

Fredag

Fiskgryta med saffran och vitlök samt grönsaker & kokt plugg

**

Texas hot chili med tomatsalsa och gräddfil samt riven ost

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning