Lunchmeny V.20  

Måndag

Sejfile med vitlöksfräst zuccini, lök och champinjoner

**

Kycklinglårfilé med syrlig dragonsås och ingefärskokt ris

 

Tisdag

Kap kummel med citrusfräsch vitvinssås samt ugnsbakad fänkål

**

Nötfärsbiffar med tomat, fetaost, persilja och rostad vitlökssås

 

Onsdag

Kolja med skaldjurssås och dillslungad potatis med sticklök

**

Soya & ingefärsmarinerad fransyska med sesamfrästa grönisar

 

Torsdag

Flundra i krämig messmörssås med dill & gräslök samt kokplugg

**

Kalvgryta med kantareller, lök och grädde samt potatismos

 

Fredag

Fisklåda med musselsås , grön sparris och färska örter

**

Helstekt fläskkarré med kryddsmörad skysås och rostplugg

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning