Lunchmeny V.20

Måndag

Ugnsbakad sejfilé med salladslök i krämig jordärtskockssås samt dillkokt färskpotatis
**
Grillad kycklinglårfilé med ljummen provencalsk potatissallad samt kall vitlök & fetaostcremé

Tisdag

Tempurabakad koljafilé med chilifrästa grönsaker och sesam- aioli samt ingefärskokt basmatiris
**
Helstekt fläskkarré med senapssås och saltgurka samt ugnsrostad färskpotatis

Onsdag

Nötfärsbiffar i kryddig tomatsås med fänkål och kronärtskocka samt parmesanstekt potatis
**
Halstrad lax i bit med ört- slungad färskpotatis, citron och len sparrissås

Torsdag & Fredag STÄNGT

Vi önskar alla våra gäster en trevlig helg !!

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning