Lunchmeny v. 2

Måndag

Stängt

Tisdag

Ugnsbakad sejfile med fänkål och vitvinssås samt örtstomp

**

Asiatisk kycklinggryta med bambuskott,ingerfära & ris

 

Onsdag

Stekt strömming med brynt dillsmör och hemslaget potatismos

**

” Rökta ” vitlöksbiffar med ugnsrostad timjansplugg och redig rödvinssås

 

Torsdag

Panerad torskfile med kallrörd picklesmajjo, citron och kokt potatis

**

Gulaschgryta på strimlad fransyska med gräddfil och hackad persilja

 

 Fredag

Fiskgryta gjord på flundra, räkor, tomat, grädde & massor av färska örter

**

Helstekt nötbit med salviadoftande sky och rostade rotsaker samt rostad bön & vitlöksdipp

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning