LUNCHMENY v.2

Måndag
Pocherad flundra med vitvinssås och färska örter
##
Korvmix med potatismos, senapssky och saltgurka
Tisdag
Panerad rödspätta med remouladsås och rostade rotsaker
##
Kycklingbröst med gräddsås, pressgurka och gelé
Onsdag
Olivbakad sejfile med provencalska grönsaker och tomatsås
##
Nötfärsbiffar med rödbetor och fetaost samt skysås & persilja
Torsdag
Fiskgryta med dill, räkor & musselfond
##
Honung och ingefärsglacerad fläsksida med koreansk BBQ-sås
Fredag
Lax i bit med bakad fänkål & lök samt kräft och dillsås
##
Helstekt rostbiffspets med rostad potatis och soltorkade tomater
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning