Lunchmeny V.2

 

 

Måndag

Panerad spätta med kreoldressing och grönsaker

**

Helstekt fläskkarré med svampsås och rostad potatis

 

Tisdag

Ugnsbakad torskfilé med citrondoftande musselsås

                                              **

Kycklinglårfilé med krämig dijonsenapsås och ris

 

Onsdag

Fisk och skaldjursgryta med tomat, färska örter och vitlök

**

Ost & nötfärsbiffar med fikon- gräddsås och rotfrukter

 

Torsdag

Ugnsstekt sejfilé med het ljummen tomat & bönsalsa

**

Gulaschgryta med gräddfil och hackad persilja

 

 Fredag

Lättrimmad regnbåge med kräftsås och dillpotatispure

**

Kryddstekt oxinnanlår med bearnaise och ugnsgrillad potatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning