Lunchmeny V.19

Måndag

Koljafilè med syrlig dillsås och citron, kokt färskplugg

**

Färsbiffar i champinjon & grönpepparsås samt potatismos

Tisdag

Rimmad lax med sallad på potatis, rädisa och grön sparris

**

Kycklinggryta med oystersås, salladslök och svamp

 

Onsdag

Sejfile med vitlök och svarta oliver samt Italiensk tomatsås

**

Helstekt fläskytterfile med äppelgräddsås och potatisstomp

 

Torsdag

Torsk med krämig kantarellsås och färskpotatis

**

Kalvgryta med primörgrönt och vitt vin

 Fredag

Fisk & skaldjursgryta med vitlökscreme och parmesankrutonger

**

Chili -rubbat oxinnanlår med bearnaisesås och klyftpotatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning