Lunchmeny V.19
V19
Måndag
Ugnsbakad sejfilé med svamcréme och färskpotatis
Ciderbrässerad kycklingfilé med dragonsås & råstekt
potatis
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Vegan: Quinoagryta med potatis & grönsaker
Tisdag
Ångad lubbfilé med dillsås, picklad morot och
potatispuré
Rimmat sidfläsk med raggmunkar, bruna bönor, löksås & rårörda lingon
Veckans husman: Korv stroganoff
med ris
Vegan: Kikärtsgryta med kokos, lime & ananas
Onsdag
Sydfransk fisk & skaldjursgryta med saffransaioli
och färskpotatis
Wallenbergare med lingon, gröna ärtor, skirat smör och potatispuré
Veckans husman: Korv
stroganoff med ris
Vegan: Texas Oumph
Torsdag
Kräftans sopp och pannkaksbuffé med sylt och grädde
Krispig fiskbiff med rökt lax, kapris & rödlök serveras med gräddkokt
potatis
Lammlasagne med Chevré, bakad tomat, & honungsrostad mandel
Veckans husman: Korv stroganoff
med ris
Vegan: Krämig tomat & chiligryta med ajvar och kokos
Fredag
Fisk & skaldjursgratäng med potatis & prästostduchesse
Helstekt fläskfilé med kantarellsås, körsbärssky & stekt potatis
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Vegan: Cajungryta med sötpotatis & mandel