Lunchmeny V.19

V19

Måndag
Ugnsbakad sejfilé med svamcréme och färskpotatis
Ciderbrässerad kycklingfilé med dragonsås & råstekt potatis
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Vegan: Quinoagryta med potatis & grönsaker

Tisdag
Ångad lubbfilé med dillsås, picklad morot och potatispuré
Rimmat sidfläsk med raggmunkar, bruna bönor, löksås & rårörda lingon
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Vegan: Kikärtsgryta med kokos, lime & ananas

Onsdag
Sydfransk fisk & skaldjursgryta med saffransaioli och färskpotatis
Wallenbergare med lingon, gröna ärtor, skirat smör och potatispuré

Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Vegan: Texas Oumph  

Torsdag

Kräftans sopp och pannkaksbuffé med sylt och grädde
Krispig fiskbiff med rökt lax, kapris & rödlök serveras med gräddkokt potatis
Lammlasagne med Chevré, bakad tomat, & honungsrostad mandel  
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Vegan: Krämig tomat & chiligryta med ajvar och kokos

Fredag
Fisk & skaldjursgratäng med potatis & prästostduchesse   
Helstekt fläskfilé med kantarellsås, körsbärssky & stekt potatis
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Vegan: Cajungryta med sötpotatis & mandel