Lunchmeny V.19

Måndag
Lättrimmad långafilé med citronsmörsås, stekt sparris och kokt potatis
Kycklingschnitzel med jägarsås och råstekt potatis
Veckans husman: Gräddkokta viltköttbullar med rårörda lingon och potatispuré
Vegan: Mexikansk bön & linsgryta
Tisdag
Dillstekt sej med brynt smör, skaldjursris och saffransaioli
Bbqstekt ”tender chuck”med körsbärssås och potatisgratäng
Veckans husman: Gräddkokta viltköttbullar med rårörda lingon och potatispuré
Vegan: Toulouse casserole med bönor & vegokorv

Onsdag
Laxpanna med basilika, tomat och grana padano serveras med pommes duchesse
Vitlökstekt kalv tri tip med rödlök & svartpepparsky samt örtpotatispuré
Veckans husman: Gräddkokta viltköttbullar med rårörda lingon och potatispuré

Vegan: Cajunkryddad sötpotatisgryta med kokos & mandel

  Torsdag

Stängt

  Fredag

                                                   STÄNGT