Lunchmeny V.19

 

Måndag

Panerad flundra med citron, rödbetsmajonnäs och kokt potatis

**

Chorizo och skysås med potatis och sesamrostade grönsaker  

 

Tisdag

Kokt kolja med färsk spenat, pepparrotssås och kokt potatis

**

Majskyckling med kokosgrädde, röd curry och basmatiris

 

Onsdag

Alaska pollock i het tomatsås serveras med plugg & bulgur

**

Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och potatismos med persilja

 

Torsdag

Kap kummel med dijonsenapssås och frästa grönsaker

**

Burgundisk köttgryta med smålök, potatismos och saltgurka

 

Fredag

Fiskgryta med saffran tomat och örter serveras med aioli

**

Helstekt fransyska med skysås, rostplugg och rödlökschutney

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning