Lunchmeny V.19

 

Måndag

Panerad spätta med kall vitlöksdressing och citronbit

**

Chorizo med rotfruktsfrites, skysås & bbq sås

 

Tisdag

Lättrimmad kolja med färskpotatissallad och kapriscreme

**

Helstekt kotlettrad med gräddsås och pressgurka

 

Onsdag

Stillahavs skädda i krämig fänkålssås samt kokt färskplugg

**
Kalvfärsbiffar med kantarellsky och stompad örtpotatis

 

Torsdag

Uer(Kungsfisk) med mango chutney samt rotfrukter och bulgur

**

Dillkött med sparris & knippmorötter samt kokt färskpotatis

 

                                        Fredag

Halstrad lax i bit med frästa grönsaker och gröncurrysås

**

Helstekt fransyska med rostad potatis och bearnaise sås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning