Lunchmeny V.19
Måndag
Panerad spätta med kall vitlöksdressing och citronbit
**
Chorizo med rotfruktsfrites, skysås & bbq sås
Tisdag
Lättrimmad kolja med färskpotatissallad och kapriscreme
**
Helstekt kotlettrad med gräddsås och pressgurka
Onsdag
Stillahavs skädda i krämig fänkålssås samt kokt färskplugg
**
Kalvfärsbiffar med kantarellsky och stompad örtpotatis
Torsdag
Uer(Kungsfisk) med mango chutney samt rotfrukter och bulgur
**
Dillkött med sparris & knippmorötter samt kokt färskpotatis
Fredag
Halstrad lax i bit med frästa grönsaker och gröncurrysås
**
Helstekt fransyska med rostad potatis och bearnaise sås
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning