Lunchmeny V.19

Måndag
Sejfile med kapris och rödbetor i brynt smör samt plugg
**
Bratwurst med senapssky, surkålsstompad potatis

Tisdag
Kummelfile med krämig ägg och pepparrotssås samt färskplugg
**
Svenska pannbiffar med champinjonsås och färska örter

Onsdag
Flundrafilé i skaldjursås med grönsaker och potatispure
**
Asiatisk kycklinggryta med soya, vitlök, chili & basmatiris

Torsdag
Fiskgryta med tomat och basilika samt citron & vitlöksmajjo
**
Kalv i syrlig dillsås med morötter och kokt färskpotatis

Fredag
Fläskmedajonger med rostad plugg, rödvinssky och bearnaise
**
Ugnshalstrad torskfile med mixade skaldjur, chili och vitlök

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning