Lunchmeny V.19
Måndag
Koljafilè med syrlig dillsås och citron, kokt färskplugg
**
Färsbiffar i champinjon & grönpepparsås samt potatismos
Tisdag
Rimmad lax med sallad på potatis, rädisa och grön sparris
**
Kycklinggryta med oystersås, salladslök och svamp
Onsdag
Sejfile med vitlök och svarta oliver samt Italiensk tomatsås
**
Helstekt fläskytterfile med äppelgräddsås och potatisstomp
Torsdag
Torsk med krämig kantarellsås och färskpotatis
**
Kalvgryta med primörgrönt och vitt vin
Fredag
Fisk & skaldjursgryta med vitlökscreme och parmesankrutonger
**
Chili -rubbat oxinnanlår med bearnaisesås och klyftpotatis
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning