Lunchmeny v.18

Måndag

Oliv & parmesan överbakt koljafile med vitlöksdoftande tomatsås

**

Harissamarinerat kycklinglår med granatäpple och citrusyoughurt

 

Tisdag

Ugnspocherade flundrarullader med sparris och spenatsås samt kokt färskpotatis

**

Kalvfärsbiffar med persilja, basilika och vitlökssky , ruccolaslungad rostplugg

Onsdag

1 maj STÄNGT 

Torsdag

Vitvins kokt sejrygg med krämig skaldjursås och potatispure smaksatt med färska örter

 

Rödkokt strimlad fläskfile med basmatiris och ingerfärspicklade grönsaker

 

Fredag

Halstrad lax med frisk ishavssallad och citronkräm

**

Helstekt nöt- innanlår med madeira hollandaise

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning