Lunchmeny v.18
Måndag
Oliv & parmesan överbakt koljafile med vitlöksdoftande tomatsås
**
Harissamarinerat kycklinglår med granatäpple och citrusyoughurt
Tisdag
Ugnspocherade flundrarullader med sparris och spenatsås samt kokt färskpotatis
**
Kalvfärsbiffar med persilja, basilika och vitlökssky , ruccolaslungad rostplugg
Onsdag
1 maj STÄNGT
Torsdag
Vitvins kokt sejrygg med krämig skaldjursås och potatispure smaksatt med färska örter
Rödkokt strimlad fläskfile med basmatiris och ingerfärspicklade grönsaker
Fredag
Halstrad lax med frisk ishavssallad och citronkräm
**
Helstekt nöt- innanlår med madeira hollandaise
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning