Lunchmeny V.18

V18

Måndag
Krispstekt chili & limemarinerad kapkummel med srirachamajjo och brynt mandelris
Oxgryta med vitlök, rödlök och rödvin serveras med potatispuré
Veckans husman: Gratinerad falukorv med potatispuré
Vegan: Ratatouille med vegokorv & bönor
Tisdag
Fiskgratäng med rostad tomat, dill & västerbottenost serveras med pommes duchesse
Rimmat sidfläsk med raggmunkar, bruna bönor, löksås & rårörda lingon
Veckans husman: Gratinerad falukorv med potatispuré
Vegan: Marockansk linsgryta med sötpotatis  

Onsdag
Ångad kolja med brynt smörgräddsås, stekt svamp och färsk potatis
Fläskschnitzel med chilibearnaise, petit pois & råstekt potatis
Veckans husman: Gratinerad falukorv med potatispuré

Veg:  Currygryta med kokos, blomkål & kikärtor

Torsdag

Kräftans sopp och pannkaksbuffé
Örtbakad sejfilé med vitvinssås och potatispuré
Dovhjortsfärsbiff med tranbärssky, sauterade rotfrukter och potatisgratäng 

Veckans husman: Gratinerad falukorv med potatispuré
Vegan: Rostad rotfruktsgryta
Fredag
Sprödstekt fisk med dansk remouladsås och kokt potatis

Rosmarin & rödvinsmarinerad tri tip av kalv med portvinsreduktion och risotto
Veckans husman: Gratinerad falukorv med potatispuré
Vegan: Black bean cajun