Lunchmeny V.18
V18
Måndag
Krispstekt chili & limemarinerad kapkummel med
srirachamajjo och brynt mandelris
Oxgryta med vitlök, rödlök och rödvin serveras med
potatispuré
Veckans husman: Gratinerad falukorv med potatispuré
Vegan: Ratatouille med vegokorv & bönor
Tisdag
Fiskgratäng med rostad tomat, dill & västerbottenost
serveras med pommes duchesse
Rimmat sidfläsk med raggmunkar, bruna bönor, löksås & rårörda lingon
Veckans husman: Gratinerad
falukorv med potatispuré
Vegan: Marockansk linsgryta med sötpotatis
Onsdag
Ångad kolja med brynt smörgräddsås, stekt svamp och färsk
potatis
Fläskschnitzel med chilibearnaise, petit pois &
råstekt potatis
Veckans husman: Gratinerad
falukorv med potatispuré
Veg: Currygryta med kokos, blomkål &
kikärtor
Torsdag
Kräftans sopp och pannkaksbuffé
Örtbakad sejfilé med vitvinssås och potatispuré
Dovhjortsfärsbiff med tranbärssky, sauterade rotfrukter och potatisgratäng
Veckans husman: Gratinerad falukorv med potatispuré
Vegan: Rostad rotfruktsgryta
Fredag
Sprödstekt fisk med dansk remouladsås och kokt potatis
Rosmarin & rödvinsmarinerad tri tip av kalv med portvinsreduktion och risotto
Veckans husman: Gratinerad falukorv med potatispuré
Vegan: Black bean cajun