Lunchmeny V.18
Måndag
Mandelbakad
blekafilé, brynt mototspuré, dillsås och kokt potatis
Hjortfärsbiff med tryffelkryddad skogssvampsås, rårörda lingon och potatispuré
Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor
Vegan: Rotfruktsgryta
Tisdag
Ångad
kolja med skaldjurscréme, stekt svartrot och potatispuré
Kryddstekt kalvinnanlår med muscovadosky, chilibearnaise och stekt potatis
Veckans husman från
köket: Kalops med rödbetor
Vegan: Quorngryta
Onsdag
Friterad torsk med dansk remouladsås, stekt
citron och kokt potatis
Schnitzel ”cordon blue” med balsamreduktion,
ädelostsås och råstekt potatis
Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor
Vegan: Mexikansk sojafärsgryta
Torsdag
Ärtsoppa
och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Halstrad gravad lax med honung
& senapsrippel samt dillstuvad potatis
Vitlöksgratinerad Íberico fläskfilé med rostad paprikasås och saffransris
Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor
Vegan: Rostad rödbetsgryta med blomkål
Fredag
Pocherad
flundra med blåmusselsås, svampragu och dillstekt potatis
Black angus burger buffé med tillbehör och klyft potatis
Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor
Vegan: Tikka Masala