Lunchmeny V.18

Måndag
Mandelbakad blekafilé, brynt mototspuré, dillsås och kokt potatis

Hjortfärsbiff med tryffelkryddad skogssvampsås, rårörda lingon och potatispuré

Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor
Vegan:
Rotfruktsgryta


Tisdag

Ångad kolja med skaldjurscréme, stekt svartrot och potatispuré

Kryddstekt kalvinnanlår med muscovadosky, chilibearnaise och stekt potatis

Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor
Vegan: Quorngryta


Onsdag
 Friterad torsk med dansk remouladsås, stekt citron och kokt potatis

Schnitzel ”cordon blue” med balsamreduktion, ädelostsås och råstekt potatis
Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor

Vegan: Mexikansk sojafärsgryta

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill

Halstrad gravad lax med honung & senapsrippel samt dillstuvad potatis
Vitlöksgratinerad Íberico fläskfilé med rostad paprikasås och saffransris 

Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor

Vegan: Rostad rödbetsgryta med blomkål


Fredag

Pocherad flundra med blåmusselsås, svampragu och dillstekt potatis

 Black angus burger buffé med tillbehör och klyft potatis

Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor

Vegan: Tikka Masala