Lunchmeny V.17
Måndag
Panerad flundra med curryremoulad, citronbit och kokt plugg
**
Frukostkorv med pepparrotssås, ärtor och kokt potatis
Tisdag
Pocherad blekafilé med vitvinssås, bladspenat och potatismos
**
Helstekt svensk fläskkarré med rödvinssås och rostad potatis
Onsdag
Stekt strömming med dill, brynt smör och örtstompad potatis
**
Grekisk nöt & lammfärslimpa med zucchini, fetaost och oliver
Torsdag
Sejfilé med kantarellsås, frästa grönsaker och kokt plugg
**
Indonesisk kyckling med grönsaker, chili och basmatiris
Fredag
Fiskgratäng med alaska pollock, färska örter och rökt lax
**
Rosastekt kalvrostbiff med timjanssky och kryddsmör
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning