Lunchmeny V.17

Måndag

Panerad flundra med curryremoulad, citronbit och kokt plugg

**

Frukostkorv med pepparrotssås, ärtor och kokt potatis

 

Tisdag

Pocherad blekafilé med vitvinssås, bladspenat och potatismos

**

Helstekt svensk fläskkarré med rödvinssås och rostad potatis

 

Onsdag

Stekt strömming med dill, brynt smör och örtstompad potatis

**

Grekisk nöt & lammfärslimpa med zucchini, fetaost och oliver

 

Torsdag

Sejfilé med kantarellsås, frästa grönsaker och kokt plugg

**

 Indonesisk kyckling med grönsaker, chili och basmatiris

 

Fredag

Fiskgratäng med alaska pollock, färska örter och rökt lax

**

Rosastekt kalvrostbiff med timjanssky och kryddsmör

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning