Lunchmeny V.17

 

 

 

Måndag

Ugnsbakad sejfilé med gräddkokta rödbetor och dill

**

Rubbad fläskkarré med bbq skysås och rostad kulplugg

 

Tisdag

Pocherad bleka med dijonsenapsås och fräst sticklök

**

Kycklinglårfilé med gul currysås och ingefärskokt ris

 

Onsdag

Lättrimmad kolja med grön örtsås och dillkokta potäter

**

Heta nötfärsbiffar med jalapeños och vitlök i tomatsås

 

Torsdag

Torsk med svarta oliver och pestosås samt stompad potatis

**

Syrliga isterband med stuvad potatis och två sorters senap

 

Fredag

Fiskgryta med grönsaker, vitlökscreme och kokt potatis

**

Helstekt fransyska med rödvinssky och potatisgratäng

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning