Lunchmeny V.17
Måndag
Ugnsbakad sejfilé med gräddkokta rödbetor och dill
**
Rubbad fläskkarré med bbq skysås och rostad kulplugg
Tisdag
Pocherad bleka med dijonsenapsås och fräst sticklök
**
Kycklinglårfilé med gul currysås och ingefärskokt ris
Onsdag
Lättrimmad kolja med grön örtsås och dillkokta potäter
**
Heta nötfärsbiffar med jalapeños och vitlök i tomatsås
Torsdag
Torsk med svarta oliver och pestosås samt stompad potatis
**
Syrliga isterband med stuvad potatis och två sorters senap
Fredag
Fiskgryta med grönsaker, vitlökscreme och kokt potatis
**
Helstekt fransyska med rödvinssky och potatisgratäng
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning