Lunchmeny V.17

 

Måndag

Panerad spättafilé med persilje- & curryremoulad

**

Korvmix med senapssky, surkål & stompad potatis

 

Tisdag

Pocherad sejfilé med pepparrotssås & färska örter

**

Lammfärsbiffar med spiskummin, vitlök & kall youghurtsås

 

Onsdag

Stekt strömming med brynt smör, lingon & potatispuré

**

Kyckling med grönsaker, ananas & sötsur sås

 

Torsdag

 Hokifilé a´la ”Tom Yam” med jasminris

**

Boeuf Bourgignon med rimmat fläsk, blandad svamp & smålök

 

                                        Fredag

Halstrad lax i bit med musselsås & färskpotatis

**

Helstekt fläskkarré med koreansk BBQ-sås & kimchisallad

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning