Lunchmeny V.17
Måndag
Grillad SALSICCIA med kryddig tomatsås & pestopotatis
**
Ugnsbakad sejfilé med rostad paprika-vårlökssås & kokt färskpotatis
Tisdag
Färsbiffar med vitlöks/rosmarinsky serveras med rostad färskpotatis
**
Strömmingslåda med ramslök & färska örter
Onsdag
Asiatiska marinerade revbensspjäll med kålsallad & ris
**
Pocherad torskfilé med räkor, ägg & dillsås serveras med kokt färskpotatis
Torsdag
Svensk gårdskyckling med rödvinssky, linser & rotfrukter
**
Frasiga fiskpanetter med gurkmajjo, rostad lök & potatismos
Fredag
Helstekt fransyska med choronsås & råstekt potatis
**
Krämig fisk & skaldjursgryta med örtaioli & kokt potatis
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning