Lunchmeny V.17
V17
Måndag
Pankostekt sejfilé med skagencréme, petit pois och kokt
potatis
Marinerad kycklingsteak med körsbärssky, svampkompott och potatisgratäng
Veckans husman: Gräddkokta
köttbullar med lingonsylt och potatispuré
Vegan: Mexikansk bön & linsgryta
Tisdag
Smörbakad fiskfilé med musselvelouté, dillpicklad rödlök och
halstrad potatis
Rimmat sidfläsk med raggmunkar, rårörda lingon, bruna bönor och löksås
Veckans husman: Gräddkokta
köttbullar med lingonsylt och potatispuré
Vegan: Toulouse casserole med bönor & vegokorv
Onsdag
Fisk & skaldjurspanna med
basilika, tomat och mascarpone serveras med pommes duchesse
Lammfärsbiffar med tzatziki, vitlök & rosmarinsås samt ljummen bulgursallad
Veckans husman: Gräddkokta
köttbullar med lingonsylt och potatispuré
Vegan: Cajunkryddad sötpotatisgryta med kokos & mandel
Torsdag
Kräftans sopp och
pannkaksbuffé med sylt och grädde
Lättrimmad fiskfilé med citronsmörsås, stekt sparris och kokt potatis
Confiterad fläsksida med äppelchutney, apelsinsås och potatispuré
Veckans husman:
Gräddkokta köttbullar med lingonsylt och potatispuré
Vegan: Cajunkryddad sötpotatisgryta med kokos & mandel
FredagCajunstekt
fläskkarré med rostad majsaioli, barbecuesås och klyft potatis
Friterade Lax & kräftbiffar med
honung & saffransrippel, dillmajonnäs och rostad potatis
Veckans husman:
Gräddkokta köttbullar med lingonsylt och potatispuré
Vegan: Cajunkryddad sötpotatisgryta med kokos &
mandel