Lunchmeny V.16

Måndag
Pankostekt torsk med citroncréme, smörslungade sojabönor och kokt potatis
 Helstekt ryggbiff med rödvinssås, lök & baconfräs samt potatispurè
Veckans husman: Viltskavsgryta med rårörda lingon
Veg: Rotfruktsgryta med kokos & mandel
Tisdag
Parmesangratinerad långafilé serveras med kantarellduchesse
Raggmunkar med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Viltskavsgryta med rårörda lingon
Veg: Tikka masala

Onsdag
Anjovisstekt sejfilé med gräddkokt lök, smörslungade sockerärtor och kokt potatis
Mixed grill med bearnaisesås, pepparsås, grilltomat & potatisgratäng
Veckans husman: Viltskavsgryta med rårörda lingon

Veg: Sötpotatisgryta

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Ångad kolja med saffransås, och dillslungad potatis
Krispstekt cajunkyckling med rostad majsaioli, sötsur rippel och brynt mandelris
Veckans husman: Viltskavsgryta med rårörda lingon
Veg: Ört & grönsaksragu
Fredag
Teriyaki lax ”aburi” med wasabimajjo och äggnudlelsallad
 Lammfärsbiff med tzatziki, rostad vitlökssky och råstekt potatis
Veckans husman: Viltskavsgryta med rårörda lingon
Veg: Bön & linsgryta med tomat & örter