Lunchmeny V.16
Måndag
Pankostekt torsk med citroncréme, smörslungade sojabönor och
kokt potatis
Helstekt ryggbiff med rödvinssås, lök
& baconfräs samt potatispurè
Veckans husman: Viltskavsgryta
med rårörda lingon
Veg: Rotfruktsgryta med kokos & mandel
Tisdag
Parmesangratinerad långafilé serveras med kantarellduchesse
Raggmunkar med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Viltskavsgryta
med rårörda lingon
Veg: Tikka masala
Onsdag
Anjovisstekt sejfilé med gräddkokt lök, smörslungade
sockerärtor och kokt potatis
Mixed grill med bearnaisesås, pepparsås, grilltomat &
potatisgratäng
Veckans husman: Viltskavsgryta
med rårörda lingon
Veg: Sötpotatisgryta
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Ångad kolja med saffransås, och dillslungad potatis
Krispstekt cajunkyckling med rostad majsaioli, sötsur rippel och brynt
mandelris
Veckans husman: Viltskavsgryta med rårörda lingon
Veg: Ört & grönsaksragu
Fredag
Teriyaki
lax ”aburi” med wasabimajjo och äggnudlelsallad
Lammfärsbiff med tzatziki, rostad
vitlökssky och råstekt potatis
Veckans husman: Viltskavsgryta
med rårörda lingon
Veg: Bön & linsgryta med tomat & örter