Lunchmeny V.16

 

Måndag

Panerad torsk med kall örtsås, citronbit och dillig plugg

**

Italiensk bratwürst med ljummen potatissallad och parmesan

 

Tisdag

Sej med ramslöksås och bakad fänkål samt stompad plugg

**

Pepparbrässerad kyckling med chilisås, frästa grönsaker och ris

 

Onsdag

Hoki med dragon-senapssås, svartrötter, linser och grönkål

**

Pannbiff med vitlök & persilja, kall myntasås och rostad potatis

 

Torsdag

Kolja med ishavssallad, brynt smör, citronbit och kokt potatis

**

Fransk köttgryta med syltlök, champinjoner och potatispuré

 

Fredag

Indisk fiskgryta med kokosgrädde, färska örter & yoghurtkräm

**

 Helstekt fransyska med rotfrukter, skysås & chilimajonnäs

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning