Lunchmeny V.16
Måndag
Panerad torsk med kall örtsås, citronbit och dillig plugg
**
Italiensk bratwürst med ljummen potatissallad och parmesan
Tisdag
Sej med ramslöksås och bakad fänkål samt stompad plugg
**
Pepparbrässerad kyckling med chilisås, frästa grönsaker och ris
Onsdag
Hoki med dragon-senapssås, svartrötter, linser och grönkål
**
Pannbiff med vitlök & persilja, kall myntasås och rostad potatis
Torsdag
Kolja med ishavssallad, brynt smör, citronbit och kokt potatis
**
Fransk köttgryta med syltlök, champinjoner och potatispuré
Fredag
Indisk fiskgryta med kokosgrädde, färska örter & yoghurtkräm
**
Helstekt fransyska med rotfrukter, skysås & chilimajonnäs
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning