Lunchmeny V.16

 

Måndag

Örtmarinerad kycklinglårfilé med tomat & basilikasås

**

Ugnsbakad hokifilé med currysås & ananas

 

Tisdag

Pulled Pork med BBQ-sås & stompad potatis

**

Sejfilé med gräslökssås & kokt färskpotatis

 

Onsdag

Heta nötfärsbiffar med cheddarsås & jalapenos

**

Flundraroulader med primörgrönsaker & brynt örtsmör

 

Torsdag

 Rimmad fläsklägg med hemkokt rotmos & 2 sorters senap

**

Fiskgryta med tomat, saffran & vitt vin samt färskpotatis

 

                                        Fredag

Helstekt fransyska med krämig kantarellsås & färskpotatis

**

Lättrimmad regnbågsfilé med vitvinssås & bladspenat

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning