Lunchmeny V.16

Måndag
Grillad chorizo med chimichurri & grönsaksris
**
Citrusbakad sejfilé med krämig skaldjurssås & kokt potatis

Tisdag
Bräckt rimmad oxbringa med klassiskt rotmos & grov senap
**
Pocherad flundrafilé med gräddkokt blomkål, broccoli & fänkål serveras med kokt färskpotatis

Onsdag
Köttfärslimpa på kalv med ädelostsås & potatisstomp
**
Sprödbakad torskfilé med curryremoulad, citron & plugg

Torsdag
Skånsk kalops med inlagda rödbetor & kokt potatis
**
Asiatisk fiskgryta med cocosmjölk & basmatiris

Fredag
Helstekt fläskytterfilé med champinjon & purjolökssås serveras med rostad potatis
**
Norsk fjordlax med hollandaisesås, grön sparris & kokt färskpotatis
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning