LUNCHMENY V.15

Måndag

Lammkorv med krämig potatis och getost

**

Alaska sej med sötsyrlig thaisås samt frästa grönsaker

 

Tisdag

Gödkalvsbiffar med frisk sparrissås och färspotatis

**

Stekt strömming med gräddfil, rödlök samt potatispure

 

Onsdag

Strimlad biff med sauterad lök, senap, ägg och stekt potatis

**

Flundra med vitvinskkokt fänkål & musslor

 

Torsdag

Italiensk kalvgryta med vita bönor, tomat och örter

**

Norsk sejfile med pesto på vårlök & persilja samt stomp

 

Fredag

Chili & vitlösfyllt grissida med kimchisallad och bulgogisås

**

Dax för Lax med brynt smör, kapris & rödbetor

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning