Lunchmeny V.15

Måndag

 Ugnsbakad torsk med vitlöksfräst zucchini & kokplugg

**

Mejramskorv med timjansky, senap & potatismos

Tisdag

Hoki med syrlig dragonsås, champinjoner och ris

**

Honung och sichuanpeppar-grillad kyckling med heta grönsaker

Onsdag

Pankopanerad sejfilé med vitlökremoulad & örtslaget mos

**

Pannbiffar med stekt lök, kokt potatis samt lingon & skysås

Torsdag

Kap kummel med tärnat ägg, skirat smör, citron & kokt potatis

**

Kalvgryta med rotsaker, dijonsenap, grädde och persilja

Fredag

Indisk fiskgryta med mynta- yoghurtsås och ris

**

Potatisgratäng och rödvinsås med lite av varje

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning