Lunchmeny V.15
Måndag
Sej med söt mangosås, frästa grönsaker och kokt ris
**
Syrliga isterband med potatismos, senap och skysås
Tisdag
Torsk med krämig basilikasås och vitlöksrostad potatis
**
Strimlad fransyska med rödcurry, vitlök och salladslök
Onsdag
Stekt strömming med dillslaget potatismos och skirat smör
**
Kyckling i het tomatsås med fetaost och pestoslungad pasta
Torsdag
Pocherad spättafilé med musselsås och stompad potatis
**
Helstekt fläskkarré med äppelgräddsås, kokt plugg och gele
Fredag
Fisk i form med soltorkad tomat, ruccola och grönmögelost
**
Viltfärslimpa på rådjur med kantarellsås och lingon
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning