Lunchmeny V.15

 

Måndag

Sej med söt mangosås, frästa grönsaker och kokt ris

**

Syrliga isterband med potatismos, senap och skysås

 

Tisdag

Torsk med krämig basilikasås och vitlöksrostad potatis

**

Strimlad fransyska med rödcurry, vitlök och salladslök

 

Onsdag

Stekt strömming med dillslaget potatismos och skirat smör

**

Kyckling i het tomatsås med fetaost och pestoslungad pasta

 

Torsdag

Pocherad spättafilé med musselsås och stompad potatis

**

Helstekt fläskkarré med äppelgräddsås, kokt plugg och gele

 

Fredag

Fisk i form med soltorkad tomat, ruccola och grönmögelost

**

Viltfärslimpa på rådjur med kantarellsås och lingon

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning