Lunchmeny V.15

Måndag

Pocherad flundrafile med spenat, citron och örtstomp

**

Småländska isterband med persiljestuvad potatis och senap

 

Tisdag

Torsk a´la gumbo med ockra, majs & tomat

**

Italiensk färslåda med ost och ugnsbakad ört- tomat

 

Onsdag

Färsk sejfile med gräddkokt purjolök samt kokt plugg

**

 Chicken tikka masala med basmatiris och koriander yoghurt

 

Torsdag

Parmesanstekt fiskpiccata med söt tomatcreme & ris

**

Kalv i krämig dillsås med syrad rödlök och kokt potatis

 

 Fredag

Halstrad Lax i bit med grön sparris sås och citron

**

Helstekt oxinnanlår med bearnaise & potatiskaka

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning