Lunchmeny V.14

Måndag

Ugnsbakad sej med tomater, vittvin, färska grönsaker & stomp

**

Helstekt tritip av kalv med gräddsås, pressgurka och kokt plugg

Tisdag

Alaska Pollock med kronärtskockor, svarta oliver och purjolök

**

Kyckling med vitlök, kikärtor, linser och indisk curry samt ärtris

Onsdag

Strömmingslåda med curryfräst lök, chili, tomat och grädde

**

   Fläskytterfilé med sardell-kaprissky samt citronbit & rostplugg

Torsdag

Fisk & skaldjur i krämig grön currysås med bambuskott

**

Barbecue-penslade färsbiffar med rotsaksstavar & vitlökskräm

Fredag

Vitlök & chiliwokad biff med äggnudlar,lime och koriander

**

Lax i bit med riven pepparrot, kokt potatis och brynt smör

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning