Lunchmeny V.14
Måndag
Ugnsbakad sej med tomater, vittvin, färska grönsaker & stomp
**
Helstekt tritip av kalv med gräddsås, pressgurka och kokt plugg
Tisdag
Alaska Pollock med kronärtskockor, svarta oliver och purjolök
**
Kyckling med vitlök, kikärtor, linser och indisk curry samt ärtris
Onsdag
Strömmingslåda med curryfräst lök, chili, tomat och grädde
**
Fläskytterfilé med sardell-kaprissky samt citronbit & rostplugg
Torsdag
Fisk & skaldjur i krämig grön currysås med bambuskott
**
Barbecue-penslade färsbiffar med rotsaksstavar & vitlökskräm
Fredag
Vitlök & chiliwokad biff med äggnudlar,lime och koriander
**
Lax i bit med riven pepparrot, kokt potatis och brynt smör
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning