Lunchmeny V.14
Måndag
Ugnshalstrad kummel med brynt smör, kapris och rödbetor
**
Helstekt svensk gårdsgris med timjanssky och potatispuré
Tisdag
Pocherad torsk med ägg & persiljesås samt kokt plugg
**
Marinerad majskyckling med krämig citron & rosmarinssås
Onsdag
Flundra rullader med skaldjurssås, färska örter och dillplugg
**
Köttfärsbiffar med vitlök och spiskummin samt het ratatouille
Torsdag
Citrusbakad sejfilé med frästa champinjoner och zuccini
**
Kalvgryta med dill och pepparrot samt morot och kokt potatis
Fredag
Koljafilé med syrlig örtsås och vitlöksslungade grönsaker
**
Chef paul´s masserade fransyska med friterade rotstavar
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning