Lunchmeny V.14

Måndag

Ugnshalstrad kummel med brynt smör, kapris och rödbetor

**

Helstekt svensk gårdsgris med timjanssky och potatispuré

 

Tisdag

Pocherad torsk med ägg & persiljesås samt kokt plugg

**

Marinerad majskyckling med krämig citron & rosmarinssås

 

Onsdag

Flundra rullader med skaldjurssås, färska örter och dillplugg

**

Köttfärsbiffar med vitlök och spiskummin samt het ratatouille

 

Torsdag

Citrusbakad sejfilé med frästa champinjoner och zuccini 

**

Kalvgryta med dill och pepparrot samt morot och kokt potatis

 

 Fredag

Koljafilé med syrlig örtsås och vitlöksslungade grönsaker

**

Chef paul´s masserade fransyska med friterade rotstavar

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning