Lunchmeny V.13
V13
Måndag
Dijon
och svampgratinerad fiskfilé med kokt potatis
Brässerad kycklingfilé med äppelcidersås, honungsrostad morot och stekt potatis
Veckans husman: Mac and cheese
Vegan: Tikka masala med sojabönor & broccoli
Tisdag
Ugnstekt
sej med rostade rödbetor, kaprisbär, brynt vitlökssmör och kokt potatis
Stekt rimmat sidfläsk
med raggmunkar, rårörda lingon, bruna bönor och löksås
Veckans husman: Mac and cheese
Vegan: Rostad sötpotatisgryta
Onsdag
Västkustbiffar med rökt
lax och räkor serveras med dillstuvad potatis
Fläskfilé med ädelostås, picklad
lök och råstekt potatis
Veckans husman: Mac and cheese
Vegan: Mexikansk sojafärsgryta
Torsdag
Kräftans
sopp och pannkaksbuffé
Friterad torsk med dansk
remouladsås, harivotes verts och kokt potatis
Hjortfärsbiff med tryffelreduktion, duxellecréme, lingonsylt och potatispuré
Veckans husman: Mac and cheese
Vegan: Rostad rödbetsgryta med blomkål
Fredag
Ångad
fiskfilé med vitvinssås, västerbottenost, purjolök och pommes duchesse
Helstekt ryggbiff med svartpepparsky, grillad tomat och potatisgratäng
Veckans husman: Mac and cheese
Vegan: Kikärtsgryta med curry & kokos