Lunchmeny V.13

V13

Måndag
Dijon och svampgratinerad fiskfilé med kokt potatis

Brässerad kycklingfilé med äppelcidersås, honungsrostad morot och stekt potatis

Veckans husman: Mac and cheese
Vegan:
Tikka masala med sojabönor & broccoli


Tisdag

Ugnstekt sej med rostade rödbetor, kaprisbär, brynt vitlökssmör och kokt potatis

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunkar, rårörda lingon, bruna bönor och löksås
Veckans husman: Mac and cheese
Vegan: Rostad sötpotatisgryta


Onsdag
Västkustbiffar med rökt lax och räkor serveras med dillstuvad potatis

Fläskfilé med ädelostås, picklad lök och råstekt potatis
 Veckans husman: Mac and cheese
Vegan: Mexikansk sojafärsgryta


Torsdag

Kräftans sopp och pannkaksbuffé

Friterad torsk med dansk remouladsås, harivotes verts och kokt potatis
Hjortfärsbiff med tryffelreduktion, duxellecréme, lingonsylt och potatispuré

Veckans husman: Mac and cheese
Vegan: Rostad rödbetsgryta med blomkål


Fredag

Ångad fiskfilé med vitvinssås, västerbottenost, purjolök och pommes duchesse

Helstekt ryggbiff med svartpepparsky, grillad tomat och potatisgratäng

Veckans husman: Mac and cheese
Vegan: Kikärtsgryta med curry & kokos