Lunchmeny V.13

Måndag

Ugnsbakad kapkummel samt currysås med grönsaker & svamp

**

Helstekt fläskkarré med örter, skysås & stekplugg

Tisdag

Pankopanerad sej med sötsur mangodipp, koriander & chili

**

Biff Lindström med råstekt karrépotatis och grönt örtsmör

Onsdag

Fisklåda med grönmögelost och jalapños samt potatismos

**

Stekt kyckling med tomatsås, basilika och blandad pasta

Torsdag

Hokifilé med teriyakisås, grönsaker och basmatiris

**

Ärtsoppa med fläsk och tillbehör

**

Tunna pannkakor med sylt och grädde

Fredag

Fiskgryta med saffran & vitlök samt majjosås med färska örter

**

Texas hot chili med ris a la Mexicana, vitlökssås och riven ost

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning