Lunchmeny V.13
Måndag
Ugnsbakad kapkummel samt currysås med grönsaker & svamp
**
Helstekt fläskkarré med örter, skysås & stekplugg
Tisdag
Pankopanerad sej med sötsur mangodipp, koriander & chili
**
Biff Lindström med råstekt karrépotatis och grönt örtsmör
Onsdag
Fisklåda med grönmögelost och jalapños samt potatismos
**
Stekt kyckling med tomatsås, basilika och blandad pasta
Torsdag
Hokifilé med teriyakisås, grönsaker och basmatiris
**
Ärtsoppa med fläsk och tillbehör
**
Tunna pannkakor med sylt och grädde
Fredag
Fiskgryta med saffran & vitlök samt majjosås med färska örter
**
Texas hot chili med ris a la Mexicana, vitlökssås och riven ost
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning