Lunchmeny V.13
Måndag
Panerad flundrafilé med dillig gurka & jalapeño majonnäs
**
Strimlad fransyska med soya och oystersås samt bambuskott
Tisdag
Pocherad sej med frästa svartrötter samt dragon & senapssås
**
Gremolatastekt majskyckling med krämig tomatsås och pasta
Onsdag
Alaska pollock med myntayoghurt och buljongkokt ris med ärtor
**
Nötfärsbiffar med fetaost, soltorkad tomatsky och rostad plugg
Torsdag
Koljafilé med svampsås, brysselkål och persiljeslungad plugg
**
Högrevsgryta med grönpeppar serveras med mandelpotatispuré
Fredag
Fiskargryta med vittvin, grädde, färska örter & grönsaker
**
Helstekt fransyska med bearnaisesås och rostad potatis
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning