Lunchmeny V.13

 

Måndag

Panerad flundrafilé med dillig gurka & jalapeño majonnäs

**

Strimlad fransyska med soya och oystersås samt bambuskott

 

Tisdag

Pocherad sej med frästa svartrötter samt dragon & senapssås

**

Gremolatastekt majskyckling med krämig tomatsås och pasta

 

Onsdag

Alaska pollock med myntayoghurt och buljongkokt ris med ärtor

**

Nötfärsbiffar med fetaost, soltorkad tomatsky och rostad plugg

 

Torsdag

Koljafilé med svampsås, brysselkål och persiljeslungad plugg

**

Högrevsgryta med grönpeppar serveras med mandelpotatispuré

 

 Fredag

Fiskargryta med vittvin, grädde, färska örter & grönsaker

**

Helstekt fransyska med bearnaisesås och rostad potatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning