Lunchmeny V.13

 

Måndag

Kycklinglårfilé med cocosmjölk, mango, ingefära & ris

                                              **                                       

Pocherad Alaska Pollockfilé med krämig fänkålssås & kokt potatis

 

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med raggmunk & lingonsylt

**

Panerad spättafilé med curryremoulad & citron

 

Onsdag

Kalvfärsbiffar med skysås, små gröna ärtor & potatispuré

**

Kaviarströmming i låda med potatispuré

 

 

Torsdag

Nötköttsgryta smaksatt med senap, dragon & paprika

**

Ångad flundrafilé med vitvinssås & skaldjur

 

 Fredag

 Rosastekt fransyska med bea & ugnrostad plugg

**

Ört & vitlöksdoftande fiskgryta med krutonger & limeaioli

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning