Lunchmeny V.12
V12
Måndag
Skaldjursfylld flundrafilé med musselvelouté och pommes
duchesse
Iberico fläskfilé ”couer de provencale”
med vitlökssmör och vitlöksstekt potatis
Veckans husman: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Veg: Svampgryta med rotfrukter och betor
Tisdag
Teriyakilax med srirachamajjo och glasnudelsallad med nuoc
nam cham
Nattbakad rostbiff av gödkalv med rödvinscréme och råstekt potatis
Veckans husman: Rimmad oxbringa
med pepparrotssås och kokt potatis
Veg: Lins och böngryta med saffran och vitt vin
Onsdag
Lök & pankostekt fiskfilé med kräftans skaldjursröra och
dillhalstrad potatis
Fransk Oxgryta med dijon, grädde och svamp samt pilaffris
Veckans husman: Rimmad oxbringa
med pepparrotssås och kokt potatis
Veg: Pulled Oumph
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Torskrygg ”Florentine”med parmesankryddad potatispuré
Wienerschnitzel med tillbehör och stekt potatis
Veckans husman: Rimmad oxbringa
med pepparrotssås och kokt potatis
Veg: Rostad rotfruktsgryta
Fredag
Helstekt kalvytterfilé med svartpeppar & blåbärsreduktion samt potatisgratäng
Rökt lax på toast med pepparrotscréme, 64 grader ägg, sikrom och klyft potatis
Veckans husman: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Veg: Black bean cajun