Lunchmeny V.12

V12

Måndag
Skaldjursfylld flundrafilé med musselvelouté och pommes duchesse  
Iberico fläskfilé  ”couer de provencale” med vitlökssmör och vitlöksstekt potatis
Veckans husman: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Veg: Svampgryta med rotfrukter och betor
Tisdag
Teriyakilax med srirachamajjo och glasnudelsallad med nuoc nam cham
Nattbakad rostbiff av gödkalv med rödvinscréme och råstekt potatis
Veckans husman: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Veg: Lins och böngryta med saffran och vitt vin

Onsdag
Lök & pankostekt fiskfilé med kräftans skaldjursröra och dillhalstrad potatis
Fransk Oxgryta med dijon, grädde och svamp samt pilaffris
Veckans husman: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Veg: Pulled Oumph

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Torskrygg ”Florentine”med parmesankryddad potatispuré
Wienerschnitzel med tillbehör och stekt potatis
Veckans husman: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
    Veg: Rostad rotfruktsgryta

Fredag

Helstekt kalvytterfilé med svartpeppar & blåbärsreduktion samt potatisgratäng
Rökt lax på toast med pepparrotscréme, 64 grader ägg, sikrom och klyft potatis

Veckans husman: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis     
Veg: Black bean cajun