Lunchmeny V.12
Måndag
Örtmarinerad torskfilé med tomat och garam masalasås
**
Helstekt benfri kotlettrad med svampsås och potatismos
Tisdag
Ugnsbakad Alaska pollock med rattatouille och kokt ris
**
Bbqmarinerade drumsticks med mangosås och ädelostdipp
Onsdag
Ugnshalstrad sej med svamp & grönsaksfräs samt brynt smör
**
Nötfärsbiffar med chili och vitlök serveras med stekplugg & sky
Torsdag
Hokifile med terriyaki och basmatiris
**
Ärtsoppa med fläsk & tillbehör
**
Pannkakor med sylt och grädde
Fredag
Lättrimmad kolja med skaldjurssås och saffran, kokt potatis
**
Koreansk bulgogi med strimlad fransyska och kimchisallad
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning