Lunchmeny V.12

 

 

Måndag

Örtmarinerad torskfilé med tomat och garam masalasås

**

Helstekt benfri kotlettrad med svampsås och potatismos

 

Tisdag

Ugnsbakad Alaska pollock med rattatouille och kokt ris

**

Bbqmarinerade drumsticks med mangosås och ädelostdipp

 

Onsdag

Ugnshalstrad sej med svamp & grönsaksfräs samt brynt smör

**
Nötfärsbiffar med chili och vitlök serveras med stekplugg & sky

 

Torsdag

Hokifile med terriyaki och basmatiris

**

Ärtsoppa med fläsk & tillbehör

**

Pannkakor med sylt och grädde

 

Fredag

Lättrimmad kolja med skaldjurssås och saffran, kokt potatis

**

Koreansk bulgogi med strimlad fransyska och kimchisallad

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning