Lunchmeny V.11
Måndag
Pocherad koljafilé med rödbetor och skirat smör, kokt plugg
**
Stekt kycklingfilé med varm örtsås och rostad potatis
Tisdag
Panerad havsspätta med dill & chiliremouladsås samt citronbit
**
Hjortköttbullar med viltgräddsås, lingonsylt och potatispuré
Onsdag
Lax & dillfärsqueneller med krämig vitvinssås och gröna ärtor
**
Marinerad fläskhare med rostad vitlökssky och stekt potatis
Torsdag
Ingerfärskryddad sej med currysås och kokt basmatiris
**
Provencalsk lammgryta med rosmarin & stompad plugg
Fredag
Fiskgryta med saffran och grönsaker serveras med örtaioli
**
Helstekt kalvinnanlår med parmesan & ruccolaslungad rostplugg
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning