Lunchmeny V.11

 

Måndag

Pocherad koljafilé med rödbetor och skirat smör, kokt plugg

**

Stekt kycklingfilé med varm örtsås och rostad potatis

 

Tisdag

Panerad havsspätta med dill & chiliremouladsås samt citronbit

**

Hjortköttbullar med viltgräddsås, lingonsylt och potatispuré

 

Onsdag

Lax & dillfärsqueneller med krämig vitvinssås och gröna ärtor

**

Marinerad fläskhare med rostad vitlökssky och stekt potatis

 

Torsdag

Ingerfärskryddad sej med currysås och kokt basmatiris

**

Provencalsk lammgryta med rosmarin & stompad plugg

 

Fredag

Fiskgryta med saffran och grönsaker serveras med örtaioli

**

Helstekt kalvinnanlår med parmesan & ruccolaslungad rostplugg

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning