Lunchmeny V.11

 

Måndag

Panerad spättafilé med gurkremoulad och örtkokt potatis

**

Brattwürst med dijonsenapssky och Alsace- pure

 

Tisdag

Pocherad koljamed mussel- & skaldjurssås samt kokplugg

**

Kycklinglårfilé med syrlig dragonsås och grönsaker, kokt ris

 

Onsdag

Halstrad hokifilé i grön currysås med ingefära och fisksås

**

Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka och rårörda lingon

 

Torsdag

 Sejfilé med sås Verde, citronbit och dillkokt potatis

**

Pepparrotskött på högrev med rotsaker och persilja

 

                                        Fredag

Indiskt kryddad lammbog med yoghurtsås och basmatiris

**

Lättrimmad laxfilé i bit med fruktig mango & koriandersalsa

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning