Lunchmeny V.11
Måndag
Panerad spättafilé med gurkremoulad och örtkokt potatis
**
Brattwürst med dijonsenapssky och Alsace- pure
Tisdag
Pocherad koljamed mussel- & skaldjurssås samt kokplugg
**
Kycklinglårfilé med syrlig dragonsås och grönsaker, kokt ris
Onsdag
Halstrad hokifilé i grön currysås med ingefära och fisksås
**
Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka och rårörda lingon
Torsdag
Sejfilé med sås Verde, citronbit och dillkokt potatis
**
Pepparrotskött på högrev med rotsaker och persilja
Fredag
Indiskt kryddad lammbog med yoghurtsås och basmatiris
**
Lättrimmad laxfilé i bit med fruktig mango & koriandersalsa
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning